Puncte De Interes Romania - PDI / POI / GPS Romania - Termeni de utilizare

Preambul

Accesând site-ul “Puncte De Interes Romania - PDI Romania - www.punctedeinteres.ro”, sunteţi de acord să intraţi din punct de vedere legal sub incidenţa următorului Regulament de utilizare. Dacă nu sunteţi de acord cu toate aceste reguli, vă rugăm să nu accesaţi şi/sau folosiţi “Puncte De Interes Romania - PDI Romania - www.punctedeinteres.ro”. Putem schimba acest Regulament oricând şi ne vom strădui să vă informăm, deşi ar fi prudent să-l verificaţi în mod regulat în timp ce folosiţi “Puncte De Interes Romania - PDI Romania - www.punctedeinteres.ro” pentru că după modificări sunteţi de acord să intraţi sub incidenţa legală a noilor reguli din momentul actualizării/amendării lor. Nici un utilizator nu poate invoca drept scuză pentru încălcarea Regulamentului faptul că nu ştia de existenţa lui.

Toţi membrii înregistraţi trebuie să înţeleagă că utilizarea de către ei a site-ului nu este un drept, ci un privilegiu, administratorii rezervându-şi astfel dreptul de a-şi selecta utilizatorii. Orice încălcare a prezentului Regulament permite moderatorilor sau administratorilor să dea avertismente şi în cele din urmă să restricţioneze accesul membrilor în cauză, pe o perioadă nedeterminată. Adresele IP ale tuturor utilizatorilor sunt înregistrate pentru a ajuta la întărirea acestor reguli, în cazurile în care vom considera necesar (activităţi ilegale sau prejudicii) vom putea notifica Internet Service Provider-ul dumnevoastră.

Definiţii şi termeni

Următorii termeni şi/sau expresii sunt definite astfel:

  • Puncte De Interes Romania (PDI Romania) - website disponibil la adresa web www.punctedeinteres.ro. Se vor considera ca parte integrantă toate subdomeniile site-ului: gps.punctedeinteres.ro, m.punctedeinteres.ro;
  • Website (site web) - un grup de pagini web conţinând texte, imagini, animaţii, hărţi accesibile în Internet;
  • Conţinut website - totalitatea paginilor, informaţiilor, textelor, fotografiilor, fişierelor de pe paginile web ale website-ului Puncte De Interes Romania;
  • PDI - Punct De Interes - o locaţie geografică, general utilă, exprimată prin latitudine şi longitudine;
  • Utilizator / Membru - persoana care va decide să utilizeze site-ul Puncte De Interes Romania şi îşi crează un cont;
  • Vizitator - orice persoană care accesează prin intermediul unui browser website-ul Puncte De Interes Romania, fără a avea un cont;

Limite de utilizare

Acest site a fost creat pentru folosul personal al tuturor utilizatorilor şi vizitatori săi. NU aveţi dreptul să modificaţi, copiaţi, distribuiţi, transmiteţi, reproduceţi, publicaţi, sau să creaţi materiale derivate din conţinutul site-ului, excepţie făcând copierea sau depozitarea acestui conţinut în scop personal şi non-comercial. De asemenea, vă rugam să notaţi cererea noastră fermă, ca o condiţie a folosirii acestui site, de a nu folosi site-ul sau orice informaţii din el pentru nici un scop care, în vreo măsură ar putea fi ilegal, ar putea viola drepturile unei terţe părţi sau este prohibit în acest Regulament.
Cererile pentru a obţine permisiunea de a utiliza materiale de pe site, în modul exprimat mai sus, pot fi trimise prin intermediul paginii de contact.

Reguli de publicare a mesajelor / informaţiilor

  1. Dorim ca mesajele legate de informaţii/date GPS să fie cât mai exacte. Vă rugăm respectaţi regulile de publicare prezente pe paginile de adăugare a PDI-urilor sau a circuitelor.
  2. Nu sunt permise atacul la persoană, jignirea sub orice formă a membrilor, folosirea de cuvinte obscene, ameninţătoare sau indecente, comportament nepotrivit sau ofensator. Acceptăm combaterea civilizată a ideilor exprimate şi nu a persoanelor care le-au postat. Divergenţele personale nu vor fi rezolvate pe acest site!
  3. Nu sunt permise postarea de discuţii sau deschiderea de topicuri despre subiecte care contravin legilor României, postarea de fişiere ce încalcă drepturi de autor sau drepturi conexe prevăzute de Legea 8/1996, precum şi a oricăror alte drepturi ale terţilor. Nu este permisă în nici un fel, ataşarea de fişiere cu materiale pornografice, erotice, soft ilegal etc.
  4. Nu este permisă trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate altor membri; este de asemenea interzisă publicarea, transmiterea sau referirea la orice joc de tip "piramidal" sau orice altă activitate menită a înşela încrederea unor alte persoane, precum şi orice alte activităţi similare cu potenţial infracţional.
  5. Reguli la postarea comentariilor şi a mesajelor pe forum:
    • nu acceptam postarea aceluiaşi mesaj sau postarea de mesaje similare pe mai multe topicuri de conversaţie ("flood");
    • nu acceptăm postarea de discuţii care nu au legatura cu subiectul în cauză ("offtopic");
    • nu scrieţi mesaje cu deformări ale limbii române, de genul: tz, sh, k etc.;
    • nu exageraţi cu folosirea smiley-urilor (iconuri) sau folosirea majusculelor;
    • înainte de a formula o întrebare vă rugăm să efectuaţi o căutare a subiectului. Poate cineva a răspuns deja acelei întrebări;
    • vă rugăm menţineţi discuţiile cât mai constructive cu putinţă;
    • vă rugăm pe cât se poate să folosiţi cât mai puţine abrevieri, iar dacă le folosiţi, să includeţi cel puţin o dată (într-o paranteză) titulatura completă;
    • scrieţi mesajele în forumul în care se integrează ca subiect de discuţie. Dacă mesajul este scris într-un alt forum, va fi mutat de către un moderator. In cazul în care consideraţi că un mesaj este scris greşit într-un anume forum, vă rugăm anunţaţi moderatorii.
  6. Nu sunt permise publicarea de reclame şi/sau mesaje publicitare decât cu acordul expres din partea noastră

Protecţia datelor

Considerăm confidenţialitatea dumneavoastră ca fiind foarte importantă. Nu încurajăm SPAM-ul, nu furnizăm adresele de email unor terţi, nu vindem, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obţinute prin intermediul acestui site, nu divulgăm adresa dumneavostră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site fără acordul dumneavoastră explicit. Vă rugăm totuşi să ţineţi minte că atunci când furnizaţi informaţii prin scrierea mesajelor, altele decât cele personale, acestea pot fi văzute de toate persoanele care vizitează site-ul.

Ne acordaţi consimţământul de a procesa datele personale în următoarele scopuri: pentru activităţi de informare sau de promovare a produselor sau serviciilor partenerilor noştri comerciali; pentru prevenirea abuzurilor şi fraudelor; pentru scopuri statistice în legătură cu utilizarea site-ului. Membrii care nu doresc să primească mesaje în contextul campaniilor de marketing direct pot apela oricând la moderatori pentru a fi înlăturaţi din aceste liste.

Limitarea responsabilităţii

Echipa Puncte De Interes Romania va lua toate măsurile rezonabile pentru a asigura buna funcţionare a site-ului. Cu toate acestea, nu putem garanta că vom satisface aşteptările, obiectivele sau cerinţele specifice ale tuturor utilizatorilor. Sub nicio circumstanţă, Echipa Puncte De Interes Romania nu este răspunzătoare pentru daunele, de orice fel, care s-ar putea ivi ca urmare a folosirii site-ului.
Echipa Puncte De Interes Romania nu ia parte şi nu este responsabilă pentru conţinutul sau validitatea fişierelor şi a documentelor generate prin utilizarea site-ului. Echipa Puncte De Interes Romania nu exercită control total asupra datelor care pot fi conţinute de site, şi din acest motiv nu este răspunzătoare pentru conţinutul acestor date, sau de orice daună care ar putea rezulta, în mod direct sau indirect, din utilizarea acestora de către utilizatori. Nu răspundem pentru opiniile postate, responsabilitatea formulării acestora revin integral autorilor lor.

Acest site conţine legături către alte site-uri. Aceste legături sunt puse la dispoziţia dumnevoastră doar pentru a vă furniza un plus de informaţii. Nu suntem responsabili pentru conţinutul, produsele, serviciile, declaraţiile sau politica particulară, oferite, făcute sau declarate pe aceste terţe site-uri. Folosirea acestor legături nu constituie ataşarea altor materiale pentru site-ul Puncte De Interes Romania şi nici asocierea cu operatorii lor. Echipa Puncte De Interes Romania îşi rezervă dreptul de a şterge orice legătură, în orice moment.

Dacă sesizaţi erori în unele dintre informaţiile/materialele de pe site şi consideraţi că altele sunt datele reale, vă rugăm să ne aduceţi la cunostinţă erorile respective prin diversele metode ce le aveţi la dispoziţie.

Drepturi de proprietate intelectuală

Trimiţând materiale (documente, fotografii etc.) către site-ul nostru, garantaţi că sunteţi proprietarul lor sau trimiteţi materialele respective cu consimţământul proprietarului de drept; totodată sunteţi de acord că noi putem utiliza materialele (fără a vă oferi vreun drept la compensaţie) cum considerăm de cuviinţă şi le putem modifica, reproduce sau distribui în orice mediu. În cazul în care furnizaţi informaţii, sugestii sau comentarii, Echipa Puncte De Interes Romania îşi rezervă dreptul de a folosi aceste informaţii după cum crede de cuviinţă, fără vreo compensaţie sau vreun credit special pentru dumneavoastră. În acest fel ne permiteţi să utilizăm aceste informaţii după cuviinţă, în parte sau în totalitate.

Toate drepturile de autor ale mesajelor revin autorilor lor (orice material folosit de noi va avea specificată sursa de provenienţă). TOŢI membrii răspund personal pentru conţinutul mesajelor publicate, a materialelor şi informaţiilor trimise.

Abuzuri

Orice încercare de a accesa datele personale ale altor utilizatori, de a modifica fraudulos conţinutul site-ului sau afectarea performanţelor serverului pe care rulează site-ul va fi tratată ca încercare de fraudare a site-ului, ceea ce va conduce imediat la plângere penală împotriva celui care a încercat acest lucru.

Forumul nostru foloseşte phpBB, care este o soluţie publicată sub incidenţa “Licenţei Generală Publică” (abreviată “GPL”) şi poate fi descărcat de la www.phpbb.com. Software-ul phpBB facilitează doar discuţiile care au ca mijloc de comunicare internetul, grupul phpBB nu este responsabill în ceea ce site-ul acceptă sau nu din punct de vedere al conţinutului permis şi/sau a conduitei. Pentru mai multe informaţii despre phpBB, vă rugăm să vizitaţi: http://www.phpbb.com/.

Ultima modificare 24 Ianuarie 2011


ÃŽnapoi la ecranul de autentificare

  • Advertisement
cron