FIRMWARE

Firmware - salvare, resoftare, modificare. Alte discutii tehnice

Re: FIRMWARE

Mesajde sorinatanasiu » 12 Feb 2017, 03:54

Buna seara

Pentru un Serioux Navimate 35T, va rog frumos, ma puteti ajuta cu un firmware original?

Am gasit ceva pe site, pentru un 35S, dar nu functioneaza...


Multumesc anticipat.

Sorin
sorinatanasiu
 
Mesaje: 2
Membru din: 12 Feb 2017, 03:46
Mulţumiri date: 0 ori
Mulţumiri primite: 0 ori

Re: FIRMWARE

Mesajde ablbd » 12 Feb 2017, 23:20

Am doarROM(WinCE) de 35T2 dar nu si continutul memoriei interne.
Avatar utilizator
ablbd
Moderator
Moderator
 
Mesaje: 538
Membru din: 23 Sep 2010, 22:10
Mulţumiri date: 0 ori
Mulţumiri primite: 126 ori

Re: FIRMWARE

Mesajde alex36 » 13 Feb 2017, 16:50

Salut ,

are cineva firmware ptr NAVON N250 ?
alex36
 
Mesaje: 1
Membru din: 13 Feb 2017, 16:46
Mulţumiri date: 0 ori
Mulţumiri primite: 0 ori

Re: FIRMWARE

Mesajde sorinatanasiu » 14 Feb 2017, 02:04

ablbd scrie:Am doarROM(WinCE) de 35T2 dar nu si continutul memoriei interne.

Multumesc pentru raspunsul prompt.

Imi puteti recomanda ceva? este jucaria unui prieten si ghinionul meu este ca s-a defectat la mine...
am pus ROM-ul de mai sus, impreuna cu un continut de 43, dar nu porneste...
sorinatanasiu
 
Mesaje: 2
Membru din: 12 Feb 2017, 03:46
Mulţumiri date: 0 ori
Mulţumiri primite: 0 ori

Re: FIRMWARE

Mesajde ablbd » 14 Feb 2017, 08:14

sorinatanasiu scrie:impreuna cu un continut de 43, dar nu porneste

Pai tocmai de asta nu porneste, continuturile difera
Avatar utilizator
ablbd
Moderator
Moderator
 
Mesaje: 538
Membru din: 23 Sep 2010, 22:10
Mulţumiri date: 0 ori
Mulţumiri primite: 126 ori

Re: FIRMWARE

Mesajde vikisor » 07 Mai 2017, 20:48

Buna seara
Pentru un Serioux Navimate 35s, va rog frumos, ma puteti ajuta cu un firmware original?
Am gasit ceva pe site dar nu este ok (Serioux NM35S NaviMATE 35S GPS Navigator Firmware 9.06.23)
Mii de multumiri anticipat.
vikisor
 
Mesaje: 3
Membru din: 07 Mai 2017, 20:37
Mulţumiri date: 0 ori
Mulţumiri primite: 0 ori

Re: FIRMWARE

Mesajde ablbd » 07 Mai 2017, 21:07

Incearca cu ceva de colectie: 35S.
Fiind un aparat vechi, nu cred ca poti folosi carduri mari si nici formatate de la vista in sus. Ori formatezi pe XP ori instaleaza "HP USB Disk Storage Format Tool". Treaba cu formatarea este valabila pentru orice resoftare.
Avatar utilizator
ablbd
Moderator
Moderator
 
Mesaje: 538
Membru din: 23 Sep 2010, 22:10
Mulţumiri date: 0 ori
Mulţumiri primite: 126 ori

Re: FIRMWARE

Mesajde vikisor » 08 Mai 2017, 07:35

multumesc mult pentru ajutor (ablbd)
Miii de multumiri !!! :)
vikisor
 
Mesaje: 3
Membru din: 07 Mai 2017, 20:37
Mulţumiri date: 0 ori
Mulţumiri primite: 0 ori

Re: FIRMWARE

Mesajde vikisor » 09 Mai 2017, 15:48

Ma poti ajuta(ablbd) si cu un IGO8 care sa mearga pe el am incercat multe variante si nu vrea
vikisor
 
Mesaje: 3
Membru din: 07 Mai 2017, 20:37
Mulţumiri date: 0 ori
Mulţumiri primite: 0 ori

Re: FIRMWARE

Mesajde TheOpSis » 09 Mai 2017, 16:53

Pentru iGO cauta pe gpszone, e forum dedicat pentru softuri de navigatie.
TheOpSis
 
Mesaje: 30
Membru din: 02 Iun 2014, 01:13
Mulţumiri date: 8 ori
Mulţumiri primite: 1 ori

Re: FIRMWARE

Mesajde Exorder1337 » 09 Iun 2017, 13:55

Salut, am si eu un Mio 7500 LM si am incercat sa actualizez hartile. Probabil am deconectat USB-ul din device prea repede, iar acum cand incerc sa pornesc Mio, imi apare o eroare: "Application AppStartupSec.exe encountered a serious error and must shut down."
Problema ar fi ca nici calculatorul nu imi recunoaste device-ul cu USB-ul bagat.
Exorder1337
 
Mesaje: 1
Membru din: 09 Iun 2017, 13:51
Mulţumiri date: 0 ori
Mulţumiri primite: 0 ori

Re: FIRMWARE

Mesajde ablbd » 10 Iun 2017, 11:15

Indiferent ca deconectezi repede sau mai incet, memoria interna tot s-ar putea corupe datorita windows de pe PC, care din motive numai de ei stiute are prostul obicei de a intirzia scrierea pe orice periferic atasat la usb(stick, card, HDD extern, etc). Corect este sa dai eject/safe remove dupa finalizarea copierii pe astfel de unitati. Mio este vazut ca un card asa ca metoda se aplica si in cazul lui.

Daca ai o salvare completa My Flash Disk si cum modelul cred ca are slot de card, operatiunile ar fi cam astea:
-cauti un Total Comander pentru windows ce
-formatezi un card cu SD formatter
-copiezi pe card TC redenumit auto.exe sau Iboot.exe
-pornesti aparatul cu cardul in el
-din TC stergi tot continutul My Flash Disk: fisierele din radacina si toate folderele
-opresti aparatul, scoti cardul, conectezi la usb si il pornesti
-dupa ce s-a stabilit conexiunea copiezi in My Flash Disk salvarea, apoi eject(safe remove);
-daca nu ai salvare atunci e mai complicat: fie gasesti pe cineva care si-a salvat My Flash Disk fie cauti pe forumuri un unlock functional pentru modelul tau si populezi My Flash Disk cu fisierele din unlock dar nu stiu cum vei mai beneficia de life time upgrade la harti
Avatar utilizator
ablbd
Moderator
Moderator
 
Mesaje: 538
Membru din: 23 Sep 2010, 22:10
Mulţumiri date: 0 ori
Mulţumiri primite: 126 ori

Re: FIRMWARE

Mesajde sergiujit » 20 Iul 2017, 12:00

Buna ziua! Am un Mio Spirit 7500 base map in care am copiat (din gresala) continutul altui Mio Spirit, mi-am dat seama in timpul copierii dar nu am mai intrerupt operatiunea asa ca la pornire apare ecran portocaliu cu logo si dupa cca 10 secunde scoate un sunet strident si asa ramane, PC -ul nu-l mai vede, cum pot sa-l readuc la viata? Va multumesc!
sergiujit
 
Mesaje: 2
Membru din: 19 Iul 2017, 11:54
Mulţumiri date: 0 ori
Mulţumiri primite: 0 ori

Re: FIRMWARE

Mesajde sergiujit » 24 Iul 2017, 14:00

Sa inteleg ca nu se mai poate sau sa incerc metoda data mai sus de domnul "ablbd" pentru "Exorder1337" pentru Mio 7500 LM, imi sune si mie cineva va rog.
sergiujit
 
Mesaje: 2
Membru din: 19 Iul 2017, 11:54
Mulţumiri date: 0 ori
Mulţumiri primite: 0 ori

Re: FIRMWARE

Mesajde jax123 » 29 Iul 2017, 20:57

Salutare, am si eu un Evolio Preciso Hd - seria M2618-V1.51 pe care m-am chinuit toata ziua sa il readuc la viata. Am instalat pe un card formatat cu FAT 16 softul lui ablbd din postul 21 Oct 2014, 20:58. Mai intai am copiat UPD cu Read-Only iar apoi restul fisierelor insa fara nici un rezultat. Cand il bag la incarcatorul de la priza si il pornesc isi verifica LOGO.bmp, totul pare ok, apare imaginea cu masina dupa care apare eroarea pmp.exe (cannot find 'pmp' ...). Am facut si un fisier yfgo2ce.bld de 1kb pe care l-am pus pe card, am intrat in total commander si am cautat \\\WinCE Device\ResidentFlash2, dar nu apare decat o pagina goala. Nu mai am idei.. daca ma poate ajuta cineva i-as fi recunoscator :)
jax123
 
Mesaje: 1
Membru din: 29 Iul 2017, 19:53
Mulţumiri date: 0 ori
Mulţumiri primite: 0 ori

Re: FIRMWARE

Mesajde varju » 06 Sep 2017, 20:46

Salutare!
Szia Ablbd Mester! :)
Kicsi ez a wwwilág, :) Örülök, hogy ismét rád találtam,-szorgalmas vagy mint midig!
Gratulálok neked, sok-sok kiváló munkád fémjelzi utadat.!
Hogyan tudlak privátban elérni, csak akkor tenném, ha fontos amit üzenni, mondani szeretnék. Köszönöm!
Avatar utilizator
varju
 
Mesaje: 4
Membru din: 18 Apr 2017, 21:17
Mulţumiri date: 0 ori
Mulţumiri primite: 0 ori

Re: FIRMWARE

Mesajde varju » 06 Sep 2017, 21:03

jax123 scrie:Salutare, am si eu un Evolio Preciso Hd - seria M2618-V1.51 ...

Bună
Ați încercat asta?:
- https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?p=3895#p3895
- https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?p=2799#p2799
Avatar utilizator
varju
 
Mesaje: 4
Membru din: 18 Apr 2017, 21:17
Mulţumiri date: 0 ori
Mulţumiri primite: 0 ori

Re: FIRMWARE

Mesajde AsterX » 17 Sep 2017, 23:59

helbet scrie:Salut! Am un Navigon 70 Plus care ramane in imaginea de boot si pe care nu il vede PC-ul. Cred ca am fisierul nk.nbo dar nu stiu care este procedura de scriere a acestuia. Ma ajutati un pic va rog?

Later Edit: Daca fac un dump de pe un aparat identic ar fi ceva sanse de recuperare?

Asadar aparatul are 3 partitii: 2 sunt mai mici si una mai mare (cred ca este cea cu spatiul de stocare al aplicatiei si hartilor Navigon). Am urcat aici cele doua imagini ale partitiilor mai mici: http://www.myUplBox.com/file/download/737161

Sper sa poti extrage ceea ce este necesar pentru a reinvia aparatul! :)


ablbd scrie:In partitiile respective, de altfel relativ mici ca dimensiune, exista doar niste fisiere aditionale ce tin de setarile user pentru navigatie; ambele au un continut oarecum identic. Oricum, din cite am auzit, resoftarea acestui aparat este mai ciudata. Incearca sa copiezi fisierele din pachetul asta(cu tot cu foldere) in radacina unui card SD. Scripturile din pacher ar (cam) trebui sa repuna in memoria interna tot ceea ce este necesar functionarii.


Ce variante de softare sunt? A reusit cineva sa repuna pe picioare o navigatie ca asta care are aceste probleme ca a lui :helbet:?
Mai aveti careva acele fisiere sau imaginile partitiior lui?
Multumesc!
AsterX
 
Mesaje: 1
Membru din: 17 Sep 2017, 23:40
Mulţumiri date: 0 ori
Mulţumiri primite: 0 ori

Re: FIRMWARE

Mesajde varju » 18 Sep 2017, 22:17

Salutare!

Szia Ablbd Mester!
Dazexy újra írt és küldte amit neked szánt, postáztam a mélre!!
Avatar utilizator
varju
 
Mesaje: 4
Membru din: 18 Apr 2017, 21:17
Mulţumiri date: 0 ori
Mulţumiri primite: 0 ori

Re: FIRMWARE

Mesajde flashxml » 27 Noi 2017, 13:42

Cum pot afla ce gps am ?

Am un gps_ al unui prieten care il are de la alt prieten , etc..... Nu are cutie sau altceva pe care sa citesc, este vreo metoda sa aflu ?
O aplicatie pe care sa o pornesc si sa zica modelul sau ceva.


Scrie Mediatek cand porneste si este de 7inch

Pe placa de baza :
- m3618 v3.1
- 128 M 4G FM

Acestea sun singurele date pe care le vad in aplicatie wince:
- Procesor Type * Mstar Semiconductor, Cortex-A9-MSB2531
- Memory 120000 KB RAM
- Windows CE V.6

System Info
- V912S.820100.160303.4G
App Version
- V3.2AF-MUI20-HD-EN


Multumesc in avans pt ajutor.
flashxml
 
Mesaje: 2
Membru din: 11 Feb 2012, 12:27
Mulţumiri date: 0 ori
Mulţumiri primite: 0 ori

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Vademecum GPS

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

  • Advertisement
cron