de ablbd » 26 Oct 2012, 21:57
bybymarian: Credeam ca ti-ai deblocat meniul si ca doar astepti romul... Se poate debloca prin jtag dar nu ma intreba cum, deoarece la capitolul asta am renuntat sa mai dau consultatii. Nu de alta dar mi-ar ocupa toata ziua (si noaptea...).
LE: Am mai studiat putin bootloaderul. Romul 7929 este atipic fata de modelele apropiate deoarece nu este gen Mio, adica nu are un sistem intern de blocare upgrade ci o varianta "clasica" pentru un procesor s3c2440, adica steploader, TOC block, eboot si sistem de operare mono-xip, NK. Asa stind lucrurile, este limpede ca nu exista nicio varianta pin9 ori jtag, prin urmare trebuie sa existe o combinatie de butoane cu care se acceseaza meniul intern. Cum n-am vazut semne clare ca ar face upgrade si de pe sd (desi nu este exclusa nici varianta asta), trebuie sa testezi combinatiile cu usb conectat si alimentare externa. Cel mai probabil este ca se mentin apasate vreo 2 butoane simultan si se apasa reset.
kernel86: Nu este o partitie ci nandul este divizat in 2 parti distincte, ambele montate. Cu alte cuvinte este un "store" independent. NDumpCE5: programul nu iese fara sa "spuna" ce anume nu i-a placut, adica da un cod de eroare... Uiti 2 lucruri: 1. eu am scris dnumpce5 (si ce6) iar eroarea respectiva imi spune multe; 2. nu este interesul meu sa faci acel dump, prin urmare nu am de gind sa trag cu clestele in nenumarate posturi informatii pe care ar fi trebuit sa le dai de la bun inceput.
-
Pentru acest mesaj ablbd a primit mulţumiri de la :
- kernel86