de modestmike » 08 Ian 2013, 19:41
Multumesc de raspuns chacka.
Sincer stiam ca aici intreb de firmware si banuiam ca am nevoie de PortSplitter.Nu stiu insa sa il folosesc,citisem ca este nu doar complicat de folosit dar si ca nu este o solutie reala si definitiva.In plus,am dat cautare pe tot forum-ul si nimeni nu dadea ceva solutii sau ceva tutorial de folosinta a PortSplitter.Speram sa aflu un mod de a schimba ceva setari de port.
Am descarcat ambele aplicatii de pe net,dar ambele sunt pt aparate cu alta rezolutie cred,asta fiind un gps de 3,5",apare fereastra de instalare doar partial dar nu am acces la anumite comenzi aflate in dreapta ferestrei,pt ca o vad doar o jumatate.jumatatea din stanga.
Ca sa nu gresesc pe viitor,mi-ai putea spune unde pe forum as putea discuta cu cineva priceput despre asta ?am tot rasfoit forumul si cred ca nu sunt capabil sa inteleg unde as putea intreba despre asta.
In plus,pe mai multe forum-uri cu adevarat bune in solutii despre pna-gps,mai mereu apare numele(nickname) domnului ablbd ca si sfatuitor si asta mi-a dat incredere si de pe alte forum-uri am observat ca nu doar despre rom-firmware se poate pronunta ca si cunoscator.Am inteles ca dansul nu este cu timpul si meseria dedicata acestui forum sau macar meseriei de service pna in general,dar sincer este singurul care inspira incredere pe net.Mint.ar mai fi un nickname de om priceput.Irinuca.