Lansare BETA - Comunicat de Presa

Anunturi administrative, reclamatii, banari, suspendari, avertizari

Lansare BETA - Comunicat de Presa

Mesajde webmester » 25 Ian 2011, 13:01

Bloggeri si internauti sunt invitati sa evalueze versiunea BETA a site-ului PunctedeInteres.ro - cel mai ambitios proiect online de cartografiere GPS a punctelor de interes turistic, cultural si economic din Romania

In data de 24.01.2011 s-a lansat online versiunea BETA a site-ului http://www.punctedeinteres.ro

Punctedeinteres.ro este un proiect online, gratuit, de cartografiere, inventariere si promovare in coordonate GPS a punctelor de interes turistic, cultural din Romania. Site-ul va fi permanent la dispozitia publicului utilizator de dispozitive GPS.
www.punctedeinteres.ro va avea un caracter interactiv. Utilizatorii pot sa-si impartaseasca impresii si experiente personale despre locurile vizitate prin publicarea de puncte, recenzii sau fotografii.

Proiectul s-a nascut din nevoia realizarii unei baze de date complete, inovatoare, cu un continut informativ cat mai bogat si fidel asupra realitatii din teren. PunctedeInteres.ro vine in ajutorul turistilor prin gasirea de trasee turistice.

Prin configurarea rutelor pe propriile terminale GPS, turistul va intra in posesia unor informatii complete despre obiectivele ce pot fi vizitate intr-o anumita zona de interes. Astfel, www.punctedeInteres.ro va reprezenta un bun organizator al calatoriilor fiecaruia dintre noi.

PunctedeInteres.ro vine si in ajutorul administratorilor de unitati de cazare, managerilor de restaurante, a directorilor de institutii culturale sau a organizatorilor de evenimente. Aici, pe site-ul PunctedeInteres.ro ofertele sunt promovate in mod eficient.

PunctedeInteres.ro este un proiect destinat relationarii si comunicarii. Fiecare utilizator in parte are permisiunea sa introduca coordonate si totodata sa le verifice. Astfel, se realizeaza o imagine corecta si reala asupra punctelor de interes ce urmeaza sa fie vizitate.

In versiunea BETA, PunctedeInteres.ro isi propune sa imbunatateasca interfata dezvoltata de catre echipa de programatori. Lansam astfel un apel catre internauti, catre bloggeri, de a se alatura echipei noastre de testare prin crearea unui cont pe site. Aici, prin intermediul unui formular special, puteti trimite observatii. De asemenea puteti folosi adresa info@punctedeinteres.ro.

"Suntem mandri de ceea ce am realizat pana acum cu site-ul PunctedeInteres.ro. Suntem constienti insa ca nu putem sa acoperim singuri intreaga varietate a problematicii site-ului. Speram sa mobilizam cat mai multi bloggeri in procesul de testare si de dezvoltare. De asemenea, utilizatorii de Twitter si Facebook sunt invitati sa-si aduca contributia la imbunatatirea noului produs.", a declarat Florin Cojocaru, initiatorul proiectului PunctedeInteres.ro.

Lansarea versiunii oficiale a site-ului PunctedeInteres.ro va avea loc la Sibiu, in cadrul unui eveniment special dedicat bloggerilor si voluntarilor care s-au implicat in campania de testare si de imbunatatire a acestui proiect on-line.

George-Alin Patru
P.R.
m: 0755840673
pr [at] punctedeinteres.ro
Avatar utilizator
webmester
Site Admin
Site Admin
 
Mesaje: 21
Images: 8
Membru din: 21 Apr 2010, 12:40
Localitate: Sibiu
Mulţumiri date: 0 ori
Mulţumiri primite: 0 ori

Înapoi la Anunturi administrative

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

  • Advertisement
cron