de modestmike » 28 Dec 2012, 20:28
Salut,a gasit cineva o cale de acces a content-ului pt noile tomtom,cele cu navcore 10. in sus ??
(Via Series
PRO 7100/7100 TRUCK
PRO 7150/7150 TRUCK
PRO 9100
PRO 9150/9150 TRUCK
Start 20/25/40/45/50/55/60 Series
Blue & Me TomTom 2 LIVE)
????????
Stiu ca nimeni pana acum nu are habar,dar merita intrebarea.
Apropos Domnule ablbd,ca si provocare macar,Evolio N550,nu a putut fi reinviat nici macar de tehnicii producatorului maret Evolio din Bucuresti.
Cred ca e o problema de bootloader pe care nici macar ei nu o stiu.Aparatul nu e dus si asta in mod cert,pt ca stiu cum eu singurel ca un dobitoc,am sters din greseala partitia cu windows CE,cu un rahat de wince desktop,a aparatului care inca mergea.Deci nu e ceva interventie nestiuta la el.Tampita interventia,dar clara.Formatare a partitiei care continea OS,folosind aplicatii in interiorul aceluias OS.
Cei de la Evolio au inventat o problema cu placa de baza defecta care nu accepta OS,cu inlocuire a placii de baza,care costa 2.8 milioane.Schimbare a placii nici macar eu sau Dumneavoastra nu cred ca recomandati cu binevoire avand in vedere raportul pret/rezultat pt aparate chiar faine uneori.
Enorm pt o teapa de aparat care declarat are 128mb de ram si practic are 64mb de ram si pe care nu merge nici un soft serios de navigatie,dar pompos i-au trantit un dual core de rahat de proc si ii fac reclama ca si unui cap de serie de nush ce.
Scuzati limbajul poate prea dur,dar avand in vedere banii platiti pe asa aparat si ce iti ofera aia,sincer ma consider politicos.
Oricum,multumesc din nou pentru efort,va urez din suflet din partea tuturor pe care ii ajutati un an nou minunat si numai bucurii