de chacka » 29 Iul 2013, 22:30
runcan, fisierul postat nu e "original" smailo HD photo dar cred ca e compatibil (la aparatele chinezesti nu poti vorbi de original,multe aparate
sub diferite firme folosesc acelasi firmware). Problema la tine, dupa cate inteleg ar fi de shell (ai modificat ceva in ResidentFlash2).
In mod normal nu trebuie sa rescri firmware-ul ci doar sa faci update app cu ajutorul unui card SD pe care copiezi :gpsapp.msk,gpsupdate.pack si Update.exe pe care le gasesti intr-un pachet rom cat de cat compatibil cu aparatul tau.Dar se pare ca aparatul nu reactioneaza la nimic din ce
ai pus pe card. Din acest motiv ti-am sugerat sa scimbi cardul (poate e cu probleme). Nu ne-ai spus ce ai modificat in residentflash2? , cum l-ai
accesat ?(ai facut backup inainte ?) mai ai conexiune cu PC ? O poza cu interfata noua poti atasa ? (din curiozitate)
Daca aparatul nu mai recunoaste cardul (nu trebuie un card special ci unul valid) atunci solutia este PNDFlashTool.
Apropo, firmware-ul pe care l-ai postat anterior (nu stiu ce ai facut cu el ) e pentru rezolutie 480x272.