firmwareul ala 108C este originalul,abdlb mia facut romul meu care lam facut eu cu ndump mia facut 2 fisiere xipM.nbo si xipS.nbo si atat,in rest nam nik ,eu am bagat ceva in residentflash2 cu un program softbutton.exe si cu total comander insa nu sau inlocuit toate fisierele tocmai asta e pb ca in setari mi sau calarit iconurile si in interfata navigare cu multimedia si la navigare nu mai am acces in rest merge ,pcul il vede totul e ok ,pb e ca nu mai pot da run la softurile de navigatie

si la info imi arata cam asa: versiune Rom: V.108C.710000.110708.4G Versiune APP: V1.6ABFN.UI11-HD-PO(asta sa schimbat)cum am copiat eu in residentflash2 app alea naspa.In acest caz poate tb alt bootloader sa plece dp card ,chiar nu mai stiu.Sper sa ma ajute careva sal fac :-/ Ce am pus eu pe el este pt rezolutia 480x800 pt ca mam uitat inainte dar sa schimbat versiunea app desi nu sau copiat toate programele,daca se copiau probabil ca acum nu erau pb...deci trebuie sa fac update app dar nu stiu cum sa fac sa plece de pe card
Inainte sa umblu la el era asa: Rom Version: V.108C.710000.110708
APP Version: V1.3.01.2.0.Z.11.07.14