[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4384: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression'
POI pt gurmanzi È™i nu numai... : Puncte De Interes Romania Puncte De Interes Romania - PDI / POI / GPS Romania • POI pt gurmanzi È™i nu numai... : Puncte De Interes Romania

POI pt gurmanzi și nu numai...

Discutii legate de punctele de interes postate pe site

POI pt gurmanzi și nu numai...

Mesajde ovidiucro » 14 Oct 2012, 20:04

Îmi place să călătoresc mult cu mașina proprie și de multe ori m-am aflat în situația de a fi într-o zonă nouă, la ora prânzului fără a ști nimic despre restaurantele din zonă, propun să construim o bază de PDI-uri cu locuri unde se poate mânca bine și, de ce nu, ieftin.
Încep cu restaurantul "Ceasul rău" (adică stricat, a nu se înțelge altceva) intersecția Maniu cu Castanilor, din Brașov: Specific românesc, produse proaspete, porții mari, un platou cu gustare (34 lei, am vrut să pun poză dar nu reușesc) ne-a fost de ajuns la 4 persoane, dar comandasem deja și platou grătar așa că ne-am ghiftuit.
Nu recomand sarmalele, multă varză și trei sărmăluțe și nici pastrama, care e departe de ce-ar trebui să fie...

Amatorilor de Shawarma, "La turcu" în Ploiești str. Democrației (Lat N44.93924 Long E26.02684) 10 lei, excelentă.
Ești deștept dacă nu crezi decât jumătate din ce auzi. Ești inteligent dacă știi care jumătate!
ovidiucro

Mulţumiri date: 0 ori
Mulţumiri primite: 0 ori

ÃŽnapoi la Puncte De Interes Romania