[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4384: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression'
Restartare Mio-S600 la iesirea din Primo2 : Software Puncte De Interes Romania - PDI / POI / GPS Romania • Restartare Mio-S600 la iesirea din Primo2 : Software

Restartare Mio-S600 la iesirea din Primo2

Discutii despre diferite programe de navigare GPS

Restartare Mio-S600 la iesirea din Primo2

Mesajde costy21 » 11 Ian 2013, 20:26

Am un Mio_S600 pe care am copiat in My Flash Dysk un Minishell cu 3 softuri de navigatie: Primo2, iGO8.3.5 si softul original Mio. Daca in slot nu am card introdus, cand ies din iGO8 sau Mio ajung in screen navigare Minishell, asa cum este corect, dar cand fac iesirea sau schimbarea hartilor ajung in screen Minishell unde sta cam 1s, dupa care GPS se restarteaza. Daca introduc in slot un card merge corect si Primo2, chiar daca cardul este gol. Am incercat si alte variante de Primo2 dar se comporta la fel. Va rog daca are cineva sa-mi dea vreo solutie de rezolvare.
Mutumesc
costy21

Mulţumiri date: 0 ori
Mulţumiri primite: 0 ori

Re: Restartare Mio-S600 la iesirea din Primo2

Mesajde alieen » 04 Dec 2014, 15:47

asa cum este corect, dar cand fac iesirea sau schimbarea hartilor ajung in screen Minishell unde sta cam 1s, dupa care GPS se restarteaza.
emma
alieen

Mulţumiri date: 0 ori
Mulţumiri primite: 0 ori

ÃŽnapoi la Software