EVOLIO E205  Subiect rezolvat

Firmware - salvare, resoftare, modificare. Alte discutii tehnice

Re: EVOLIO E205

Mesajde c0r0nel » 07 Sep 2012, 22:46

raduman, poti urca o imagine a cd-ului de recovery? am si eu un e205 care face la fel, sta blocat la imaginea cu welcome, la fel face si cu primul firmware de aici din topic, cu al doilea imi lanseaza explorerul dar nu mai vede cardul. am un cd verde de la el pe care scrie manual @ map loader dar nu il citeste cd-romul. mersi.
c0r0nel
 
Mesaje: 1
Membru din: 07 Sep 2012, 22:43
Mulţumiri date: 0 ori
Mulţumiri primite: 0 ori

Re: EVOLIO E205

Mesajde raduman2000 » 12 Sep 2012, 09:13

incearca sa iei legatura cu ablbd si roagal sa te ajute. numai bine
raduman2000
 
Mesaje: 8
Membru din: 15 Feb 2012, 14:24
Mulţumiri date: 0 ori
Mulţumiri primite: 0 ori

Re: EVOLIO E205

Mesajde olteanu72 » 13 Oct 2012, 11:20

buna ziua ma intereseaza si pe mine acel cd pentru evolio 205 nu mai am fisierele de pe flash pls help
olteanu72
 
Mesaje: 5
Membru din: 13 Oct 2012, 11:13
Mulţumiri date: 0 ori
Mulţumiri primite: 0 ori

Re: EVOLIO E205

Mesajde olteanu72 » 15 Oct 2012, 11:55

buna ziua as dori si eu daca se poate filele din fisierul DNP de pe flash sau cd recovery
olteanu72
 
Mesaje: 5
Membru din: 13 Oct 2012, 11:13
Mulţumiri date: 0 ori
Mulţumiri primite: 0 ori

Re: EVOLIO E205

Mesajde ablbd » 15 Oct 2012, 18:26

Folderul DNP
Avatar utilizator
ablbd
Moderator
Moderator
 
Mesaje: 538
Membru din: 23 Sep 2010, 22:10
Mulţumiri date: 0 ori
Mulţumiri primite: 126 ori

Re: EVOLIO E205

Mesajde olteanu72 » 18 Oct 2012, 21:21

mersi foarte mult m-ai scos din mare rahat
olteanu72
 
Mesaje: 5
Membru din: 13 Oct 2012, 11:13
Mulţumiri date: 0 ori
Mulţumiri primite: 0 ori

Re: EVOLIO E205

Mesajde nica_stefan2004 » 20 Oct 2012, 02:53

buna seara! am si eu un Evolio e 205 si vazand ca voi folositi igo 8 ca si soft de navigatie, as dori sa ma ajutati si pe mine sa-l pot instala deoarece eu folosesc igo2006, soft-ul cu care l-am cumparat. nu l-am folosit de ceva de 2 -3 ani deoarece in masina am un autoradio cu gps si il folosesc, evident, pe acela)(avand igo primo).
ideea e ca as dori sa-l pun putin la punct si pe 'evolio asta mic', dar banuiesc k sunt ceva modificari de facut si daca ar avea cineva un pic de rabdare sa ma indrume pas cu pas i-as fi foarte recunoscator!
va multumesc! astept un raspuns! Stefan
nica_stefan2004
 
Mesaje: 1
Membru din: 20 Oct 2012, 02:33
Mulţumiri date: 0 ori
Mulţumiri primite: 0 ori

Re: EVOLIO E205

Mesajde fdb » 14 Mar 2013, 19:42

buna,
am si eu un e 205 blocat pe imaginea cu wellcome.
am facure reflash cu varianta 2 (porneste wince), e vazut ca Centrality Player de catre win7.. si nu-l pot accesa prin activesync si nici nu vede SD cardul.
Daca se poate, va rog sa-mi dati si mie imaginea cd-ului de recovery.
Cu stima,
florian
fdb
 
Mesaje: 2
Membru din: 14 Mar 2013, 19:39
Mulţumiri date: 0 ori
Mulţumiri primite: 0 ori

Re: EVOLIO E205

Mesajde fdb » 14 Mar 2013, 20:09

revin.. il vad prin windows mobile device center (win7).
Aparatul tot nu vede sd cardul.
ce mai pot face in faza asta ?
cu multumiri,
florian
fdb
 
Mesaje: 2
Membru din: 14 Mar 2013, 19:39
Mulţumiri date: 0 ori
Mulţumiri primite: 0 ori

Re: EVOLIO E205

Mesajde vladnuna » 18 Mai 2013, 16:48

@ablbd
Buna! Am un Evolio E-205 pe care nu am reusit sa il resuscitez nicicum. Am incercat toate variantele postate pe forum dar nimic si in plus nu vede nici cardul.
vladnuna
 
Mesaje: 2
Membru din: 18 Mai 2013, 16:43
Mulţumiri date: 0 ori
Mulţumiri primite: 0 ori

Re: EVOLIO E205

Mesajde ablbd » 19 Mai 2013, 07:56

Daca ai pregatit cardul cu respectarea tuturor cerintelor si tot nu-l vede atunci vreuna dintre lamelele slotului de card nu face contact; am intilnit fenomenul si la marci cu nume grele...
Avatar utilizator
ablbd
Moderator
Moderator
 
Mesaje: 538
Membru din: 23 Sep 2010, 22:10
Mulţumiri date: 0 ori
Mulţumiri primite: 126 ori

Re: EVOLIO E205

Mesajde vladnuna » 19 Mai 2013, 10:41

Are rost sa il desfac sa arunc o privire? S-ar putea remedia cumva? Totusi s-ar putea sa nu fie vorba despre asta ci o problema din SO. Am pus boot-ul cooked pe card si imi incarca imaginile cand il pornesc cu ambele taste, dar nici dupa asta nu imi vede cardul.
vladnuna
 
Mesaje: 2
Membru din: 18 Mai 2013, 16:43
Mulţumiri date: 0 ori
Mulţumiri primite: 0 ori

Re: EVOLIO E205

Mesajde dragoscma » 11 Iul 2013, 14:49

Buna ziua, am un evolio e-205 si am vrut sa ii fac update la harti.
Am inceput sa copiez hartile vechi in PC si pe la jumatea copierei s-a stins si nu a mai pornit deloc.
I-am dat un reset si a pornit a aparut sigla de la evolio si s-a stins...iar acum imi incarca ledul de la baterie daca apasa pe on nu se aprinde nimic iar prin usb desi imaginea este neagra el incearca sa se conecteze cu pc dar imi da usb nerecunoscut.
Ce imi recomandati?
dragoscma
 
Mesaje: 2
Membru din: 11 Iul 2013, 14:47
Mulţumiri date: 0 ori
Mulţumiri primite: 0 ori

EVOLIO E-205 Mort

Mesajde dragoscma » 11 Iul 2013, 14:52

Buna ziua, am un evolio e-205 si am vrut sa ii fac update la harti.
Am inceput sa copiez hartile vechi in PC si pe la jumatea copierei s-a stins si nu a mai pornit deloc.
I-am dat un reset si a pornit a aparut sigla de la evolio si s-a stins...iar acum imi incarca ledul de la baterie, daca apasa pe on nu se aprinde nimic iar prin usb desi imaginea este neagra el incearca sa se conecteze cu pc dar imi da usb nerecunoscut.
Ce imi recomandati?
dragoscma
 
Mesaje: 2
Membru din: 11 Iul 2013, 14:47
Mulţumiri date: 0 ori
Mulţumiri primite: 0 ori

Re: EVOLIO E-205 Mort

Mesajde ablbd » 11 Iul 2013, 18:03

Incearca resoftare: ROM si continut nand.
Avatar utilizator
ablbd
Moderator
Moderator
 
Mesaje: 538
Membru din: 23 Sep 2010, 22:10
Mulţumiri date: 0 ori
Mulţumiri primite: 126 ori

Re: EVOLIO E205

Mesajde ablbd » 18 Iul 2013, 06:50

Incearca o resoftare de pe card a sistemului de operare, iei fisierele de aici
Avatar utilizator
ablbd
Moderator
Moderator
 
Mesaje: 538
Membru din: 23 Sep 2010, 22:10
Mulţumiri date: 0 ori
Mulţumiri primite: 126 ori

Re: EVOLIO E205

Mesajde decutiberiu » 05 Aug 2013, 17:53

salut!
Am incercat un recover la evolio E205, pornește și imi apar urmatoarele mesaje:
File Transfer file open Okey!!!
Source : \SDMMC Disk\DNP
Target : \Resident Flash\DNP
.....................................
Target Initialize-> complete
.....................................
Start Transfer
001> Calc.exe
Target file checksum error !!!

Si apoi mesajul
FTS4800
Transfer Error!

Ce pot sa-i fac?
decutiberiu
 
Mesaje: 2
Membru din: 05 Aug 2013, 17:42
Mulţumiri date: 0 ori
Mulţumiri primite: 0 ori

Re: EVOLIO E-205 Mort

Mesajde decutiberiu » 05 Aug 2013, 17:59

salut!
Am incercat un recover la evolio E205, pornește și imi apar urmatoarele mesaje:
File Transfer file open Okey!!!
Source : \SDMMC Disk\DNP
Target : \Resident Flash\DNP
.....................................
Target Initialize-> complete
.....................................
Start Transfer
001> Calc.exe
Target file checksum error !!!

Si apoi mesajul
FTS4800
Transfer Error!

Ce pot sa-i fac?
decutiberiu
 
Mesaje: 2
Membru din: 05 Aug 2013, 17:42
Mulţumiri date: 0 ori
Mulţumiri primite: 0 ori

Re: serioux navimate 35t

Mesajde siamon » 06 Aug 2013, 14:16

Buna ziua, am un evolio e-205 si am vrut sa ii fac update la harti.
Am inceput sa copiez hartile vechi in PC si pe la jumatea copierei s-a stins si nu a mai pornit deloc.
I-am dat un reset si a pornit a aparut sigla de la evolio si s-a stins...iar acum imi incarca ledul de la baterie, daca apasa pe on nu se aprinde nimic iar prin usb desi imaginea este neagra el incearca sa se conecteze cu pc dar imi da usb nerecunoscut.

Nu am timp de pierdut ca sa mut posturi puse aiurea (Evolio E205 la Serioux) in conditiile in care exista doau subiecte legate de acest aparat. Nici macar nu te-ai obosit sa cauti pe aici, unde s-ar putea sa gasesti solutia. Warn
siamon
siamon
 
Mesaje: 1
Membru din: 06 Aug 2013, 14:09
Mulţumiri date: 0 ori
Mulţumiri primite: 0 ori

Re: EVOLIO E205

Mesajde soldier896 » 31 Dec 2015, 13:08

Buna ziua.
De aproximativ o saptamana incerc sa resoftez modelul acesta de GPS.
Am incercat prin copierea fisierelor din Boot pe SD Cardul original formatat in Windows XP dar se blocheaza la logo.
Am copiat fisierele de pe CD-ul original, mai exact din folderul Recovery pe SD Card dar imi da eroare la pornirea GPS-ului.
Ma puteti ajuta va rog?
soldier896
 
Mesaje: 1
Membru din: 31 Dec 2015, 13:04
Mulţumiri date: 0 ori
Mulţumiri primite: 0 ori

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Vademecum GPS

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

  • Advertisement
cron